Komende 9 mei wordt de nieuwe video van My Baby van hun track Juno Moneta gepresenteerd op The Set in de tolhuistuin in Amsterdam

Deze avond (9mei)  vindt de video release party plaats van Full Crate x Mar met hun hit ‘Man x Woman’ en ‘Juno Moneta’ van de grooveshamanen My Baby. De videoclips komen letterlijk tot leven.

Na de premiere kan je zelf in de interactieve visuele set stappen en de nacht in dansen met lokale talenten Comtron (Bas Bron & Rimer London), Doppelgang, The Close Up en Prehistoric Futuristic (Cata.Pirata + Maximin).

THE SET geeft een unieke kijk achter de schermen. De choreograaf, filmregisseur, producers en de visuele kunstenaars creëren dit in realtime, samen met het publiek. Met je ticket support je direct de productie van beide films. Kortom: een avond vol filmische elementen én een nacht.

Warsteiner sponsort biertjes vanaf 21.30u [op=op] dus kom op tijd. Iedereen die op attending staat krijgt van ons een speciale drankstempel.

http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/The-Set-Full-Crate-x-Mar-My-Baby-video-release-party-Locatie-Tolhuistuin-zaal.htm