Deze hele week is het album ‘De Deeldeliers’ van De Deeldeliers het Radio 6 Album van de Week. In alle programma’s overdag hoor je een track van het album voorbij komen.

De Deeldeliers is een project van Jules Deelder en Bas van Lier waarin een legendarische avond en nacht in de bekende `Bullet Sound Studios` werd vastgelegd op zowel plaat als film.

Gedurende de avond komen enkele bekende en bevriende gasten langs om samen een compleet album op te nemen. Naast Deelder en Van Lier horen we bekende namen als Hans Dulfer, Benjamin Herman en Boris van der Lek.

De film is een muziekfilm waarin het proces van het opnemen van een plaat in zo’n korte tijd in beeld wordt gebracht. Tevens is Jules Deelder in al zijn disciplines te zien: als dichter, drummer, zanger, comedian, verhalenverteller en meer.

Het album is het uiteindelijke resultaat. Deze week win je op Radio 6 Soul & Jazz kaarten voor de filmvoorstelling gevolgd door een concert. Maar je hoort in elk programma alvast een track van het album voorbij komen.